h1

Love comes softly (Michael Landon Jr., 2003)

11 februarie 2013

Inept și neverosimil. Un film la care m-am plictisit, la care n-am simțit nimic, pentru că totul e o făcătură. De la main plot, pînă la toate plot-points-urile secundare și terțiare, totul e ne-creditabil. Nici regia nu e mai inteligentă lucrînd pe încropeala de scenariu care a stat la baza acestui eșec și propunînd unor oameni inculți, fără gusturi, creduli și manipulabili, un șmen ieftin.

Înțeleg că unii văd lecții de viață din așa ceva, dar sînt lecții de viață ready-made, nesupuse niciunei ispite, niciunui test serios. E doar o făcătură; e absurd să iei ca exemplu așa ceva. Lame e mult spus pentru ce sînt în stare unii să înțeleagă prin artă. Nu ține nici măcar asta cu povestea de dragoste. Dacă vreți poveste de dragoste pe bune, duceți-vă la Amour, la Blue Valentine, nu vă pierdeți timpul cu așa ceva. Pentru că ăsta e exact brainwash-ul care i-a tîmpit pe americani (chestionați măcar, vă rog, prezența armelor în acest film absolut inocent…) și care le-a indus o versiune superficială a orice: sentimente, relații, free market, probleme de gen etc.

Ca să nu mai zic de pudicitatea absolut ridicolă în care este prezentată scena nașterii, din care nu vedem decît… nimic. N-am de gînd să continui cu celelalte filme din serie; l-am văzut pe ăsta pentru că vine 14 februarie și m-am gîndit că m-aș putea distra oleacă. Not even funny, though

Linkuri: imdb, torrent

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: